Úvod » Dielňa » AKU náradie » Vŕtačky a skrutkovače » AKU vŕtací skrutkovač s príklepom Makita DHP486Z LXT Li-Ion, 18V


        

AKU vŕtací skrutkovač s príklepom Makita DHP486Z LXT Li-Ion, 18V

DHP486Z

skladom

 

Číslo produktu: 42500
Výrobca: MAKITA
Naša cena bez DPH : 231,08 €
Naša cena s DPH (20 %):
277,30 €

Akumulátorový skrutkovač s príklepom Makita DHP486Z je mimoriadne výkonný dvojrýchlostný príklepový vŕtací skrutkovač pre najťažšie vŕtanie a skrutkovanie. Vysokovýkonný štvorpólový motor s magnetmi s vysokou hustotou a veľkým redukčným faktorom robí z tohto radu strojov najvýkonnejší, aký kedy Makita vyrobila. Celokovová prevodovka vrátane kovového krúžku na zmenu rýchlosti zaručuje vynikajúcu odolnosť proti opotrebeniu prevodovky a kovové puzdro prevodovky a vreteno s dvojitým uložením zvyšujú životnosť pri vysokom mechanickom zaťažení. Presné nastavenie krútiaceho momentu v 21 krokoch zaručuje optimálnu kontrolu hĺbky zaskrutkovania a polohy vrtáka a bočná rukoväť umožňuje vynikajúcu kontrolu nad veľkým krútiacim momentom stroja.

Skrutkovač je vybavený pevným jednohlavičkovým skľučovadlom s jednoduchým puzdrom 13 mm a automatickým zaistením vretena pre ľahkú výmenu vrtákov a bitov. Disponuje tiež Vario spínačom pre optimálny posuv skrutky; vynikajúcou kontrolou vďaka brzde elektromotora, ktorá okamžite zastaví stroj po uvoľnení spúšte, XPT (technológia eXtreme Protection), kde rôzne konštrukčné detaily zaručujú najlepšiu odolnosť proti prachu a vode na trhu. Samozrejmosťou je aj integrovaná LED dióda pre pohodlnejšiu prácu v zle osvetlených priestoroch.

Jeho bezuhlíkový motor (BL) je robustný, výkonný a mimoriadne efektívny, čím dosahuje väčšiu autonómiu na jedno nabitie batérie. Ergonomická rukoväť, ktorá sa zužuje smerom nadol s povrchovou úpravou soft-grip, s patentovaným rebrovým profilom zvyšujúcim uchopenie, ktorý rovnomerne rozdeľuje silu na všetky prsty..

Dodávané bez batérií a nabíjačky!



Technické parametre produktu:

Max. priemer vŕtania drevo: 50mm
Max. priemer vŕtania kameň: 16mm
Max. priemer vŕtania oceľ: 13 mm
Otáčky - voľnobežné 1. stupeň: min-1 0 - 550
Otáčky - voľnobežné 2. stupeň: min-1 0 - 2100
Upínací rozsah skľučovadla: 1.5 - 13mm
Akumulátor - napätie: 18 V
Rozmery (D x Š x V): 178 x 81 x 265 mm
Hmotnosť: 2,7 kg

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

ODhmND