Úvod » Dielňa » Elektro náradie a stroje » Vŕtačky a skrutkovače » Stojanová vŕtačka Scheppach DP 18 VARIO s krížovým laserom


        

Stojanová vŕtačka Scheppach DP 18 VARIO s krížovým laserom

5906807901

skladom

 

Číslo produktu: 6434
Výrobca: SCHEPPACH
Naša cena bez DPH : 330,83 €
Naša cena s DPH (20 %):
397,00 €

Stojanová vŕtačka Scheppach DP 18 VARIO je nadštandardne vybavený model stojanovej vŕtačky vhodný hlavne pre náročných domácich majstrov, remeselníkov, do menších dielní a pod. Vybrať si tú správnu rýchlosť pre zvolený druh materiálu je u tohto stroja hračka. Jednoduchým pohybom páky na ľavej strane stroja si meníte plynule rýchlosť vŕtania. Tú Vám navyše indikuje digitálny displej na čele stroja. Môžete tak bez obáv vŕtať do kovov, plastu alebo mäkkého či tvrdého dreva.

Ďalšími prvkami, ktoré uľahčujú a spríjemňujú ovládanie vŕtačky je krížový laser (ktorý umožní ľahkú orientáciu pri vŕtaní a urýchli prácu pri vŕtaní väčších sérií obrobkov), svetlo (osvetľujúce pracovnú časť plochy) a výsuvné rozšírenie stolíka s rolnou, ktoré sa hodí pri práci s dlhšími obrobkami. Stroj má robustnú oceľovo-liatinovú konštrukciu, rýchloupínacie skľučovadlo 16 mm v štandarde a silný motor 550 W, ktorý si poradí s akýmkoľvek materiálom. Vŕtačku môžete za príplatok dovybaviť aj zverákom. Stroj samozrejme spĺňa posledné požiadavky európskej únie na bezpečnosť, ako je napr. hlavný vypínač umiestnený na čele stroja, priehľadný kryt skľučovadla ap. Stroj je umiestnený na stabilnom podstavci s možnosťou pevného uchytenia skrutkami k pracovnej doske alebo podlahe. Upnutie vrtáka je možné buď pomocou tradičného skľučovadla alebo pomocou morsa kužeľa (MK2).



Technické parametre produktu:

Typ motora: 230V / 50Hz
Príkon: 550 W
Otáčky: 440 - 2580 ot/min.
Rozmer stola: 240 x 240 mm
Rozsah natočenia stola: -45 / 0 / 45 °
Skľučovadlo: rýchloupínacie, 16mm
Vzdialenosť skľučovadlo-stôl: 325 mm
Vzdialenosť skľučovadlo-základňa: 495 mm
Rozmery: 54 x 95 x 38 cm
Hmotnosť: 38,50 kg



NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

Zjk2M