Úvod » Elektroinštalačný materiál » Wi-Fi časovacia zásuvka G-Homa EMOS P5550


        

Wi-Fi časovacia zásuvka G-Homa EMOS P5550

P5550

skladom

 

Číslo produktu: 20706
Výrobca: EMOS
EAN kód: 8592920035573
Naša cena bez DPH : 26,33 €
Naša cena s DPH (20 %):
31,60 €

Zásuvka šetriaca čas, peniaze aj nervy - to je Wi-Fi časovacia zásuvka G-Homa Emos P5550, ktorá funguje na podobnom princípe ako klasické spínacie zásuvky, no s tým rozdielom, že sa pripojí na vašu domácu WiFi. Vďaka tomu si už nemusíte lámať hlavu plánmi do budúcnosti (ako u mechanického časovača), ale chod domácnosti si riadite priebežne. Ovládate ju ľahko pomocou aplikácie v telefóne, tablete, alebo notebooku - na diaľku tak zapnete/vypnete všetky svoje domáce spotrebiče (z vedľajšej miestnosti, ale aj z druhého konca sveta).

Zásuvku G-Homa môže ovládať každý člen vašej rodiny - akonáhle si z Google Play, App Store alebo pomocou QR kódu stiahnete príslušnú aplikáciu (napr. do svojho smartfónu) a zásuvku tam zaregistrujete, vytvoríte si svoj osobný účet (počet užívateľov pripojených k 1 WiFi zásuvke nie je nijako obmedzený). WiFi zásuvku oceníte predovšetkým pri tepelných elektrospotrebičoch (napr. žehlička, priamotop), ktoré ak pred odchodom zabudnete vypnúť, môžu spôsobiť veľa škody, ale tiež chalupári, ktorí si cez ňu v zimných mesiacoch do zásuvky pripoja termostat a vykurovanie si zapnú na diaľku už počas piatku, takže už cez víkendy nebudú celú sobotu drkotať zubami, kým sa vaša druhá domácnosť konečne slušne prehreje. S týmto online časovačom už po odchode z chaty nebudete musieť tŕpnuť, ani sa tam desiatky kilometrov vracať, aby ste sa uistili, že nič nezostalo zapnuté. Jednoducho si otvoríte aplikáciu v mobile a budete mať jasno. Vďaka tomu sa už nestane, že Vám zostane rozsvietená lampička, alebo zapnutý ventilátor, zatiaľ čo budete 3 dni na služobnej ceste, alebo sa hádať v domácnosti, kto pôjde vypnúť vianočné osvetlenie.

K fungovaniu aplikácie G-Homa potrebujete operačný systém iOS 7.0 (a novší), alebo Android 4.0 (a novšie). V súčasnosti nie je kompatibilný s Windows Phone a možné nie je ani ovládanie prostredníctvom webového prehliadača.



Technické parametre produktu:

Produkt: Wi-Fi časovač
Ovládanie cez platformu Android: 4.0 a vyššie
Ovládanie cez platformu ISO: 6.0 a vyššie
Max. záťaž: 3 680 W
Napätie/prúd: 230 V ~/ 16 A max.
Max. počet zásuviek na Wi-Fi sieť: 15
Wi-Fi router: 802.11 b/g/n
Počet programov: nie je obmedzené
Počet spínaní za deň: nie je obmedzené
Vonkajšie použitie: NIE
Spína: fázový vodič
Prenosová frekvencia: 2,4 GHz
Aktualizácia firmware: ÁNO
Minimálna doba zopnutia: 1 minúta
Voľba ikony alebo fotky pre zariadenie: ÁNO
Aktuálny čas východu a západu slnka: ÁNO
Funkcia odpočítavania countdown: Max. 4 hodiny
Nastavenie maximálneho času zapnutia: 3 min–12 h
Možnosť ručného zapnutia: ÁNO
Alarm info: NIE
Detské clonky: ÁNO
Kombinácia povelov: ÁNO
Pomenovanie zariadení: ÁNO
Skupinové ovládanie: ÁNO
Rozmer: 113 × 60 × 76 mm

NÁZORY A OTÁZKY NÁVŠTEVNÍKOV

Nebol zatiaľ pridaný žiadny názor. Pridajte svoj názor alebo dotaz ako prvý.

MjBhZW